Spørsmål og svar om SPiD

kundeservice

1. Jeg får beskjed om feil brukernavn / passord?

Dersom du allerede hadde en bruker hos SPiD når vi gikk over til denne løsningen, med samme epostadresse som du hadde hos oss, så er det passordet på den brukeren som er gjeldende. Du kan bruke "Glemt passord" ved innlogging for å motta ditt passord dersom du har glemt dette.

2. Hvorfor finner dere ikke abonnementet mitt?

Det kan være at du er logget inn på SPiD med en annen epostadresse enn den vi har registrert på deg i våre systemer. På MinSide kan du søke opp ditt abonnement ved hjelp av å skrive inn ditt kundenummer og postnummer. Vet du ikke hva ditt kundenummer er kan du få dette tilsendt på SMS via den samme siden.

3. Jeg har byttet e-postadresse. Hva gjør jeg?

Logg deg inn på MinSide, klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne og velg "Mine opplysninger" fra menyen. Her kan du endre dine opplysninger, og sette en ny epostadresse som du ønsker å benytte ved innlogging fremover.

4. Jeg har allerede en SPiD-konto hos VG.no / FINN.no, hvordan kobler jeg denne kontoen til mitt abonnement?

Logg deg på med den SPiD-kontoen du ønsker å benytte på MinSide. Klikk deretter på Mine Abonnement. Du vil her få muligheten til å fylle inn ditt kundenummer og postnummer. Når du har gjort dette vil dine abonnement bli koblet mot den kontoen du er logget inn med.

5. Hvorfor må jeg godkjenne vilkår for å bruke MinSide?

Dette er på grunn av at vårt innloggings- og betalingssystem nå ligger hos SPiD, Schibsted Payment ID. Vilkårene gjelder for generell bruk av deres tjeneste som innloggings- og betalingsløsning, og omfatter ingen endringer i dine vilkår som abonnent hos oss. Dette skal kun være nødvendig ved første innlogging.

6. Hvorfor har dere byttet innloggingssystem?

Dette er for å øke sikkerheten og brukervennligheten for deg som abonnent. SPiD tilbyr også online betaling via din bruker, som gjør at vi fremtidig kan tilby betaling av annonser og abonnement på en enklere måte.

Tilbake til kundeservice

Si din mening:

Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

kundeservice