Pengene som er samlet inn skal vi bruke til forskning på mer presis og effektiv behandling som kan gi flere gode leveår til alle dem som har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av. Og med pengene skal vi videreutvikle gode møteplasser og tilbud til pasienter og pårørende – mennesker som lever med kreft eller har sykdommen tett på livet.

Bøsse i russelua

Tusen takk til deg som stolt kan gå russetiden i møte med en liten bøsse i lua som vitner om at du i vinter var med på å gjøre en forskjell. En like stor takk skal alle medlemmer av lag og foreninger og lokalt næringsliv ha – sammen sørger dere for at vi for hvert krafttak når fram til flere. Jo flere dører vi banker på, jo flere butikker vi står utenfor, jo flere representanter fra den lokale handelsstanden vi får med på laget, jo større blir resultatet. Takk!

Les også: 40 russ meldte seg frivillig

Eksemplene på lokalt engasjement er mange. Det har blitt en fin tradisjon at ordførerne i Nord-Troms stiller seg bak aksjonen, og byr på seg selv (og i Lyngen, bokstavelig talt). Men de gode resultatene hadde ikke vært mulig uten ildsjelene som setter alt til side en periode hver år, og uegoistisk gir av sin tid for å forlenge levetida til andre.

Gavmilde nordtromsinger

Russen og de andre frivillige har forsøkt å sørge for at så mange som mulig får sjansen til å gi penger, og når siste femtilapp er talt opp lander vi på over 150 000 kroner totalt fra gavmilde Nord-Tromsværinger. Det et supert resultat, og vi er veldig fornøyde.

Til sist: Takk til deg som puttet på bøssa. Og til deg som ikke hadde kontanter, men som ikke lot det være til hinder for å gi et bidrag til Krafttak mot kreft.

Takk!