MENINGER:

Kristine og Johanne har plassert Nordreisa på kartet

Ragnvald Myrvang mener at Kristine og Johanne Thybo Hansen bidrar mye til markedsføring av Nordreisa.

JEGERTVILLINGENE: Johanne og Kristine Thybo Hansen.  Foto: Thomas Wahlgren

meninger

Kristine og Johanne Thybo Hansen har virkelig fått plassert Nordreisa på Norgeskartet. I NRK, TV Norge og andre kanaler får vi presentert vår vidstrakte og naturskjønne kommune. Det som kanskje gjør størst inntrykk er bildene av Reisadalen med sin livfulle elv, fosser og et elvebåtmiljø, som er ganske unikt, selv i Nord-Norge.


– Dette var avtalt spill

«Jegertvilling» Kristine Thybo Hansen så ut til å gjøre alt for å vinne tvekampen mot sin søster. Men egentlig ville hun bare hjem.

 

Mange kommuner bruker mye penger for å markedsføre seg som fristende for bosetting, næringsutvikling og tilbud/service for turister, mens vi i Nordreisa bare kan lene oss tilbake i visshet om at Kristine og Johanne sørger for at markedsføringen blir ivaretatt av et, i så måte , effektivt middel som Fjernsynet. At også Tiedemann og andre mer tvilsomme fristelser nyter godt av jentenes innsats, kan vi vel for "fan" måtte tåte.


Derfor ble Jegertvillingene forbannet

– Han behandlet meg som dritt, sier Kristine Thybo-Hansen.Håper våre sjarmtroll vil fortsette som ambassadører for Nordreisa, være seg selv og ha gode opplevelser og masse glede av sine fornøyelige virksomhet.