VEL MENT

Sommerens sjekkliste

Da var sommerferien rett rundt hjørnet. De fleste av oss er ferdige med alle oppussingsprosjektene våre, så – hva skal vi gjøre nå?
Agnete Båtnes Braaten
  • Alder: 27
  • Bosted: Storslett, Nordreisa
  • Yrke: Musiker, driftstekniker
  • Skriver helst om: Kultur, lokalsamfunn
meninger

Planer som vi la for 6 måneder siden er utsatt på ubestemt tid, og vi må tenke nytt. Det er likevel ingen grunn til å gå i kjelleren, for det er plenty av ting vi kan gjøre akkurat her vi er – i Nord-Troms.

Bare husk på at selv om samfunnet åpner sakte men sikkert, og det lettes på restriksjonene rundt omkring, så må vi ikke ta ferie fra de restriksjonene som faktisk gjelder ennå.

Mange av oss skal tilbringe sommerferien hjemme i år, og derfor har jeg laget en liten sjekkliste over ting vi kan gjøre i Nord-Troms i sommer. Noen punkter krever mer enn andre, men jeg er sikker på at det er noe for enhver smak.

Sjekkliste for sommerferien hjemme:

 

Benytt dere av turistinformasjonene rundt omkring, og spør om tips. Det er jo en grunn til at Nord-Troms er et reisemål for så mange turister årlig. Vær positivt innstilt på en annerledes sommer der du bor, og hvis du får maur i rumpa – så finner du helt sikkert noe å gjøre i sjekklista over.

God sommer, nordtromsinger!