Jeg mener en politisk debatt skal være basert på fakta. Da jeg ble svart av min kollega fra KRF, Trygve Paulsen, var han «oppgitt».

Vær gjerne det, men ingenting av det jeg skrev var basert på noe annet enn fakta. Da Paulsen i sitt tilsvar sier jeg tar feil, uten å påvise det med fakta, er det vanskelig å vite hvor han henter sine «sannheter» fra.

Jeg kritiserte mine kolleger for å angripe Regnbueflagget og regnbuen som blant annet brukes som symbol på skeiv stolthet (derav navnet Pride-flagg). De mener en bruk av disse symbolene er en reklame for foreningen FRI.

Det er ingen som eier Prideflagget eller regnbuesymbolet. Flagget er et internasjonalt flagg som kan benyttes av alle. Når COOP, Oslo Sporveier eller Sparebank1 heiser flagget er det for å feire skeiv stolthet og samfunnets aksept og inkludering. Slik også da vi heiste flagget på kommunehuset for å symbolisere at vi støtter den delen av befolkningen som definerer seg som skeiv og stolt.

Til slutt som en funfact vil jeg opplyse mine mannlige lesere om at vi har alle vært kvinner. Fra unnfangelsen til ut 1. trimester er vi alle kvinner. Først etter det slår de mannlige hormoner til. Slik sett har halvparten av oss allerede vært igjennom et kjønnsskifte før vi blir født.