Kanskje Sivertsen bør ombestemme seg

Jeg tror ikke han vil misbruke tilliten igjen.

Tidligere fiskeriminister Geir-Inge Sivertsen (H).  Foto: Terje Pedersen

Kolbein Simonsen  Foto: Torbjørn O. Karlsen

leserbrev

Har fått en del interessante tilbakemeldingen når det gjelder mitt debattinnlegg om bråket rundt den avgåtte fiskeriministeren, blant annet en som foreslår at en kommer med tips om en ny person fra nord.

Har tenkt på dette og kommet fram til at Sivertsen kanskje bør ombestemme seg og trekke tilbake beslutningen om å trekke seg og at Erna bør velge han på nytt.

Årsaken til forslaget er at næringa har vært positiv til han i denne rolle. Til de som frykter at han vil misbruke tilliten igjen så tror jeg ikke det. Dere vet at en lærer av feil en gjør gjennom livet. Det vet jeg av erfaring for i min tidlige ungdom, i 12-13 års alderen begynte vi å eksperimentere med røyking. Dette resulterte i at vi lurte oss inn på butikken i Arnøyhamn og stjal sigaretter.

Dette ble oppdaget om jeg ble tvunget til å gå til butikken og fortelle om tildragelsen og betale for sigarettene. Dette hadde preventiv virkning for jeg har ikke stjålet sigaretter senere.

Dersom ikke Sivertsen ombestemmer seg så står forslaget om å tipse på en dyktig fiskeriminister selvsagt åpent!