På tide med et godt, nytt år

Vi satser på at 2021 kan by på fotball, festivaler og kulturliv.

Alle planer ble kasta, laga på nytt og kasta igjen.

leserbrev

Nyttår er kun dager unna, og vi er i ferd med å legge bak oss det merkeligste året de aller fleste som lever i dag har opplevd. 2020 er og blir annerledesåret. Det er et år mange av oss ikke kan bli ferdig med fort nok, og årsaken er selvsagt koronaen. Pandemien som traff oss i mars og som vi siden har slitt med, på mange vis.

Vi i Framtid i Nord har selvsagt også merket dette. Vi kom ut av 2019 i festmodus. Vi hadde opplevd en sterk vekst i antall betalende lesere, og vi kunne ferie en økonomisk vekst. Nå skulle vi bare vise alle våre nye lesere hvor mye de virkelig kunne få ut av abonnementene sine.

Og så kom altså koronaen. Ikke ble det fotballkamper, ikke ble det kulturarrangementer og ikke ble det festivaler. Alle planer ble kasta, laga på nytt og kasta igjen. Ingenting ble som det skulle men noe ble som det ble. For har vi da sendt, men så langt i fra hva vi hadde håpet og ønsket. En rekke av de faste nyhetsinnslagene forsvant også. Vi, som i mange år, hadde vært sterke på idrett, opplevde brått at mengden sportssaker sank dramatisk. Heldigvis har vi lyse hoder i bedriften, og på sensommeren i år kom ideen om å gjøre Mesterkampen. Som sagt, så gjort og med den fikk vi i alle fall noe stort vi med sikkerhet kan si oss meget fornøyd med.

Likevel - siden mars har vårt hovedfokus vært - som alltid før - å levere nyheter fra regionen. Vi har skrevet om brannkrangel, om helsekutt, om Lego League og alt det andre som foregår i vår store, flotte region. For selv om vi har hatt mange begrensinger, så har det skjedd masse.

Vi er glade for at så mange har valgt å følge oss, og har valgt oss som den foretrukne nyhetskanalen i regionen. Vi vet at det er en krevende og ansvarsfull oppgave, og vi lover at vi i 2021 skal jobbe like iherdig for å fylle rollen.

Så satser vi på at 2021 også kan by på alt det andre – fotball, festivaler, kulturliv og alt det andre fantastiske livet Nord-Troms byr på.