søndag 24.06 2018

Advokat Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat og næringslivsleder Jens Kristian Thune er død, 82 år gammel.

Høgmos FFK i kjempetrøbbel mot Stabæk-reservene

To sene mål reddet Fredrikstad fra en megasmell mot et ungt Stabæk 2.

Fotballgleden tilbake i Drammen – feide Ranheim av banen

Det er for tidlig å friskmelde Strømsgodset, men med 3-0-seieren mot Ranheim fortsetter oppturen etter at Bjørn Petter Ingebretsen kom tilbake som trener.

Rekdal noterte seg for sin første serieseier som Start-trener

På andre forsøk tok Kjetil Rekdal sin første eliteserieseier som Start-trener etter at KBK ble slått 2-0 hjemme. Laget har nå kun to poeng opp til trygg grunn.

En person alvorlig skadd etter vold i Levanger

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag.

Stølås-kanon sikret Haugesund-poeng

Alexander Stølås noterte seg for et kremmerhus av en scoring og feiret med to saltoer da Haugesund spilte 2-2 hjemme mot Lillestrøm i Eliteserien søndag.

Vanndamp utløste brannalarm i fyrverkerifabrikk i Rogaland

Brannalarmen gikk søndag ved en fyrverkerifabrikk i Vats i Rogaland. Etter flere timer ble det klart at det dreide seg om damp fra overoppheting av en kjele.

Tyrkisk opposisjon mener foreløpige resultater manipuleres

Opposisjonelle CHP og HDP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan.

Friskmeldt Tande tilbake på trening – måtte svare på beskyldninger

Det er uklart når Daniel-André Tande kan hoppe på ski igjen, men Kongsberg-hopperen har startet råkjøret for å komme i VM-form.

Italienske populister skviser EU-partnerne

Italia nekter å la redningsbåter legge til havn, men lokker samtidig EU-partnerne med en helt ny plan for å løse asylkonflikten.

Mann pågrepet for knivstikking i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken.

Toppscorer Reiten med ny scoring da LSK Kvinner vant

LSK Kvinners Guro Reiten satte inn sitt 13. ligamål for sesongen i eliteserien da hun var med på å senke Grand Bodø 2-0.

Innbytter Honda berget japansk poeng

Senegal lå an til å ta et langt steg mot VM-avansement, men 12 minutter før slutt fikset Keisuke Honda 2-2 for Japan. Det ligger an til en thriller i gruppe H.

Valgobservatører fra Europarådet forhindret av politi i Tyrkia

Valgobservatører fra Europarådet er blitt stoppet av tyrkisk politi og forhindret fra å observere valget i Tyrkia. – Vi ble nærmest sjikanert, sier en av dem.

Mann skadd i brann i Telemark

En mann i 40-årene pådro seg alvorlige skader i en brann i et lagerbygg i Gvarv i Telemark. Han skal ha jobbet med en båt da bensin ble antent.

AP: Erdogan leder presidentvalget med 56,5 prosent når halvparten av stemmene er telt i Tyrkia

Laengen med soloseier i sykkel-NM: – Ikke så ofte jeg vinner ritt

Vegard Stake Laengen kom alene i mål og vant landeveisrittet i sykkel-NM søndag. Verken Edvald Boasson Hagen eller Alexander Kristoff var med i tetstriden.

Lovløshet og fattigdom driver mellomamerikanere på flukt

Tusenvis av mellomamerikanske familier flykter i desperasjon fra voldelige gjenger og fattigdom, men i USA finner de ikke lenger trygghet.