onsdag 19.09 2018

Danske Bank-aksjen har falt 5,8 prosent

Aksjekursen i Danske Bank falt onsdag morgen med 5,8 prosent etter at banken offentliggjorde en granskningsrapport om hvitvaskingsskandalen i Estland.

Savnet mann i Suldal funnet i live

Mannen i 20-årene som har vært savnet i Suldal i Rogaland siden tirsdag kveld, er funnet i live.

Store prisforskjeller på kommunale avgifter

Det er enorme forskjeller på hva folk må ut med i kommunale avgifter her i landet. Prisene varierer mellom 4.600 kroner og 16.340 kroner året.

Nord- og Sør-Korea går sammen om OL-søknad

Sør-Korea og Nord-Korea har bestemt seg for sammen å søke om å arrangere sommer-OL i 2032.

Erstatninger for over 1,3 milliarder etter tørkesommeren

Gårdbrukerne vil søke erstatning på over 1,3 milliarder kroner etter den tørre sommeren i år, ifølge en ny prognose fra fylkene.

Regjeringen vurderer gjengforbud

Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) ser på fire nye tiltak for å ta de voldelige gjengene i Oslo. Gjengforbud etter mønster fra terrorlovgivning er ett av dem.

47 prosent av barna i familievoldssaker er fra innvandrerfamilier

Nesten halvparten av barna i familievoldssaker er fra innvandrerfamilier. Det viser en gjennomgang NRK har gjort av dommer i norske rettssaler i vår.

Byrådet i Oslo vil gi pressestøtte til Oslo-aviser

I byrådets forslag til budsjett for Oslo 2019 som legges fram neste uke, er det satt av 3 millioner kroner til en ny lokal pressestøtteordning.

Mekling i mål på overtid – kirkestreik avverget

Nesten halvannen time på overtid kom partene i kirkemeklingen til enighet i forhandlingene om ny hovedtariffavtale hos Riksmekleren natt til onsdag.

Opptur for Atlético i fyrstedømmet

Europaligamester Atlético Madrid har fått en dårlig sesongstart i La Liga, men innledet mesterligaen med tre poeng da Monaco ble slått 2-1.

Perfekt mesterligastart for Linnes og Galatasaray

Martin Linnes og hans Galatasaray fikk en drømmestart på mesterligaen da Lokomotiv Moskva ble slått 3-0 hjemme på Ali Sami Yen stadion.

Nyland holdt nullen da Villa vant

Ørjan Nyland har fått en vanskelig start som Aston Villa-keeper, men tirsdag holdt han nullen da Rotherham ble slått 2-0 i mesterskapsserien.

tirsdag 18.09 2018

Sivertsen så rødt da Randers sjokkerte København

Celine Sivertsen scoret fire mål, men pådro seg direkte rødt kort i dramatiske sluttsekunder da Randers sjokkerte København i den danske håndballcupen tirsdag.

Firmino reddet Liverpool etter Salah-brøler

Liverpool var i ferd med å rote bort 2-0-ledelse da innbytter Roberto Firmino øynet muligheten og sikret 3-2-seier mot PSG med en mektig avslutning på overtid.

Mann mistenkt for å ha truet til seg bil i Oslo er pågrepet

En mann som skal ha truet en person med kniv og kjørt av gårde i vedkommendes bil i Oslo tirsdag ettermiddag, ble pågrepet senere på kvelden.

Messi innledet mesterligamoroa med hattrick

Lionel Messi tok hovedrollen fra start da den 27. Champions League-sesongen ble sparket i gang tirsdag. Han gjorde hattrick da Barcelona slo PSV 4-0.

Full Tottenham-kollaps i Milano

Tottenham var på vei mot seier i Milano, men rotet bort alt i dramatiske sluttminutter da Inter slo brutalt tilbake og sikret 2-1-seier på hjemmebane.

Vålerenga fortsatt uten poengtap

Storhamar topper tabellen etter å ha vendt til 3-2-seier i mjøsderbyet mot Lillehammer, men Vålerenga er eneste lag uten poengtap i eliteserien ishockey.