søndag 18.08 2019

Femstjernersbevegelsen: Salvini ikke lenger troverdig

Ligaleder Matteo Salvini er ikke lenger en troverdig partner, sier Femstjernersbevegelsen i Italia. Dermed lukker de døra for en videre regjering med Salvini.

Kirkevold påførte Midtjylland poengtap

Pål Alexander Kirkevold holdt på å bli matchvinner for Hobro mot topplaget Midtjylland, men Erik Sviatchenko utlignet til 1-1 for gjestene i siste minutt.

Stille protest avløst av høylytt skuffelse for Union-fansen

Union Berlins tilhengere avviklet en stille protest mot RB Leipzig i starten av søndagens serieåpning. Da de begynte å heie, scoret gjestene fire ganger.

Balotelli vender hjem

Spissrebellen Mario Balotelli (29) forlater Marseille og skal spille Serie A-fotball for Brescia de kommende sesongene.

Start klatret til opprykksplass i 1. divisjon

Start sløste med sjansene i en kamp laget dominerte stort, men slo tabelljumbo Tromsdalen 2-0 og klatret til opprykksplass i 1. divisjon fotball.

Gutt (10) skadd i båtulykke i Nordland

En ti år gammel gutt er innlagt på sykehuset i Tromsø etter at han ble skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland.

Effektive Molde tilbake på tabelltopp

Molde scoret på sine tre første sjanser da Ranheim ble slått 3-2 i Trondheim søndag kveld, og det lukter fugl av Leke James.

Ndidi rettet opp kjempebrøler og ga Leicester poeng mot Chelsea

En kjempebrøler av Wilfred Ndidi så ut til å gi Chelsea seier i Frank Lampards hjemmedebut som manager, men nigerianeren nikket selv inn 1-1 for Leicester.

Branns Mjøndalen-mareritt fortsetter

Vetle Dragsnes' langskudd etter snaue timen ble avgjørende da Mjøndalen slo Brann 2-1 i Eliteserien søndag kveld.

Nysigneringen scoret i Stabæks første hjemmeseier siden april

Danske Kasper Junker åpnet målkontoen for Stabæk da laget vant på Nadderud for første gang siden 28. april. Kristiansund ble beseiret 2-0.

Friskt Haugesund vendte til borteseier mot VIF

Vålerenga fikk en knallstart hjemme mot Haugesund, men deretter gikk det meste galt. FKH vant 2-1 i søndagens eliteserieoppgjør etter to pene scoringer.

Wangberg lagde straffe og scoret da Tromsø fortsatte den gode hjemmerekken

Simen Wangberg var høyt og lavt i 1-1-kampen mot Lillestrøm. Først lagde han straffe, før han gjorde det godt igjen med scoring.

Maanum matchvinner med drømmemål

Frida Maanum ble matchvinner med en drømmescoring i siste minutt da Linköping slo Vittsjö 2-1 i Allsvenskan fotball for kvinner søndag.

AIK buet av banen etter hjemmetap

Tarik Elyounoussi scoret et fint mål, men AIK ble buet av banen hjemme på Friends Arena etter å ha tapt 1-2 for svakt plasserte Kalmar søndag.

Trump vurderer fortsatt å kjøpe Grønland

En av Donald Trumps nære medarbeidere bekrefter at presidenten vil vurdere å kjøpe Grønland, selv om Grønland fastholder at øya ikke er til salgs.

De Plus hedret Lambrecht med seier i verdenstourritt

Det var fullstendig belgisk dominans da Laurens De Plus vant verdenstourrittet i sykling i Nederland og Belgia. Seieren tilegnet han avdøde Bjorg Lambrecht.

Kollaps mot slutten sendte Reitan nedover på lista

Kristoffer Reitan lå an til en meget god plassering på europatouren golf i Praha, men falt mange plasser med dobbeltbogey og bogey på de to siste hullene.

Hoelgaard briljerte på sisteetappen i Arctic Race, Lutsenko ble sammenlagtvinner

Kasakhstans Aleksej Lutsenko ble sammenlagtvinner av Arctic Race 2019, men det var nordmannen Markus Hoelgaard (24) som vant søndagens fjerde og siste etappe.