Tre personer skadd i brann i firemannsbolig i Bergen

Tre personer ble skadd i en brann som brøt ut i en firemannsbolig i Lille Damsgårdsveien på Laksevåg natt til lørdag. Brannvesenet har kontroll på brannen.
innenriks

Politiet fikk melding om brannen klokken 3.37 natt til lørdag. Brannvesenet rykket ut og ble møtt av flammer som kom ut av vinduene.

En av beboerne ble hentet ut og sendt til Haukeland universitetssjukehus. Tilstanden til personen er ukjent. To andre ble sendt til legevakten.

– Det var full fyr i to leiligheter da vi ankom, og det kommer flammer ut av toppetasjen. Brannmannskaper jobber seg nå innover og forsøker å slukke brannen. Vi har ikke kontroll på beboerne, men det skal vi jobbe med, sa vaktkommandør Sigbjørn Villanger i Bergen brannvesen til NTB ved 4-tiden.

Boligen er frittliggende, så spredningsfaren er ikke stor, forklarte han. Totalt er det ni personer som er registrert på adressen, ifølge politiet.

– Det har kjørt ut en minibuss nå, som skal frakte dem. Så samarbeider vi med kommunen så personene får et alternativt sted å sove, sier operasjonsleder Hans-Eirik Thue i Vest politidistrikt til NTB.

(©NTB)