Unik familieundersøkelse: Savn, konflikt og kos i koronatiden

Da skolene stengte i mars, raknet hverdagsrutinen, og planer ble skrinlagt. FamilieForSK-studien lar foreldre og barn ned til sju år fortelle hvordan det var.

65 prosent av foreldrene sier at familien gjorde flere hyggelige ting sammen i koronatiden enn før. En tredel av de spurte barna sier familie ble viktigere for dem enn før da Norge stengte, 30 prosent sier familien viste mer følelser til hverandre enn før. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix 

innenriks

Det er FamilieForSK som nylig presenterte foreløpige funn fra foreldre og barn fra rundt 800 familier i det store prosjektet, der mer enn 3.000 familier er tilknyttet. Fra 1. april til 23. mai kom det 526 svar fra barn mellom 7 og 17 år og 720 svar fra foreldre.