Arntzen blir Vipers-spiller

Vipers fortsetter å hente landslagsspillere. Emilie Hegh Arntzen bytter ut Byåsen med Kristiansand-klubben etter sesongslutt.

Emilie Hegh Arntzen blir den del av storsatsingen til Vipers Kristiansand. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix 

sport

Det var TV 2 som først meldte om den kommende overgangen. Ifølge kanalen var Arntzen ønsket av Larvik, men 23-åringen lot seg overbevise av den solide satsingen i Vipers.

Arntzen har vært i Byåsen siden 2014. Hun er datter av håndballegenden Hanne Hegh og tidligere assistenttrener på kvinnelandslaget Ketil Arntzen. 

- Det er noe spennende på gang her, og det har jeg lyst til å være med på, sier Arntzen til Varden.

Tror på prosjektet

Hun er den andre landslagsspilleren Vipers har hentet denne uken. Mandag takket Malin Aune ja til en overgang. I desember skrev også keeperstjernen Katrine Lunde under for sørlendingene etter flere år som proff i utlandet.

- Jeg har veldig tro på det Vipers vil. Samtidig har jeg også tro på framtiden for Byåsen. Det er ikke det sportslige i Trondheim som gjør at jeg reiser, sier Arntzen.

- Jeg kommer nærmere familien og følte meg moden for et miljøskifte, nevner hun som hovedgrunner for at turen går til Kristiansand etter sesongen.

Hun ser heller ikke bort fra at også utlandet kan lokke litt mer på sikt.

Kurtovic også?

TV 2 erfarer at sjansene er blitt større for at Amanda Kurtovic også drar til Vipers etter Arntzens overgang. Kanalen skriver at landslagsvenninnene har et ønske om å spille sammen. I tillegg skal Vipers være interessert i å hente Kurtovic.

Onsdag inngikk Vipers Kristiansand sin største sponsoravtale noensinne med storbanken DNB.

(©NTB)