Norsk 16-åring klar for Anderlecht

Den norske G16-kapteinen Kristian Arnstad er klar for den belgiske storklubben Anderlecht. Han har skrevet under på en treårsavtale.

Vincent Kompany (til venstre) er manager i Anderlecht. Her sammen med Thierry Henry under Kompanys testimonial. Foto: Martin Rickett / AP / NTB scanpix 

sport

Det skriver TV 2. 16 år gamle Arnstad melder overgang fra Stabæk.

TV-kanalen melder videre at det var stor interesse for talentet, blant annet fra Manchester United og AC Milan. Nordmannen ender nå opp i belgisk fotball, i klubben som trenes av Manchester City-legenden Vincent Kompany.

– Det er en ære for meg å få mulighet til å spille for den belgiske storklubben Anderlecht. Jeg føler at klubben er det rette valget for meg, da Vincent Kompany gir yngre spillere muligheten og de har en ballbesittende spillestil som passer meg bra, sier Arnstad til TV 2.

Anderlecht ligger på 13.-plass i den belgiske eliteserien.

(©NTB)