Solskjærs menn spiller to treningskamper mot WBA fredag

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-lag skal spille West Bromwich Albion i to treningskamper på Old Trafford fredag, skriver avisen Telegraph.

Ole Gunnar Solskjær får se sitt Manchester United spille to treningskamper mot WBA fredag, en uke før laget spiller sin første kamp i sesonginnspurten i Premier League. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix 

sport

United måtte tirsdag avlyse den planlagte treningskampen mot Stoke etter at gjestenes manager Michael O'Neill testet positivt på koronaviruset. Det var en strek i regningen for Solskjær i oppkjøringen mot omstarten av Premier League neste uke.

Solskjærs lag måtte nøye seg med en internkamp i stedet.

United har ikke spilt en ordentlig kamp siden LASK ble slått 5-0 på bortebane i første åttedelsfinale i europaligaen 12. mars. Med to kamper mot WBA, som under ledelse av Slaven Bilic kjemper om direkte opprykk fra mesterskapsserien, får Solskjær anledning til å gi kamptrening til store deler av stallen.

Blant annet ventes det å bli kjærkommen kamptrening for Paul Pogba og Marcus Rashford, som begge er friske igjen etter langvarige skader. Manchester United møter Tottenham borte i sin første seriekamp fredag 19. juni.

(©NTB)