Tilbyr rådgivning for gründere i startfasen

Trenger du gode råd og assistanse i oppstartsfasen av din bedrift, tilbyr Innovasjon Norge gjennom sine kontordager rådgivning ved Halti Næringshage.

RÅDGIVNING Knut Perander fra Innovasjon Norge var denne uka å finne på Halti Næringshage. 

nyheter

I tillegg til Nordreisa, har Innovasjon Norge også faste arbeidsdager i Lenvik, ved Senja Næringshage og kunnskapsparken i Harstad.

- Vi er her en gang i måneden som et minimum, og da er vi her uansett om vi har avtaler eller ikke - rett og slett for å være litt mer tilgjengelig både for næringshagene og næringslivet. Kontordagene er bestemt i god tid og har vært offentliggjort siden i januar, forteller Knut Perander i Innovasjon Norge.

Større fokus

I vårt fylke ligger hovedkontoret til Innovasjon Norge i Tromsø.

- Det kan fort bli sånn at man tenker at siden vi har kontor i Tromsø, så jobber vi bare med Tromsø - men vi er veldig fokusert på det øvrige også. Vi er ganske bevisst på at vi er en organisasjon som omfavner hele fylket. Så er det litt godt å være ute også. Treffe nye folk, smiler han.

Vil treffe flere

Organisasjonen strekker seg langt for å nå ut til mange, men Perander innrømmer at det alltid er rom for forbedringer.

- I dag kommuniserer via vår nettside og vår Facebookside, men vi er også avhengig av at man har en viss kommunikasjon herfra. Nå er det ikke sånn at vi ser på det som bortkastet om vi ikke blir kontaktet, men vi vil jo gjerne treffe folk, sier Perander.

Han forteller at tilbudet med kontordag skal være til hjelp helt i startfasen.

- Det er gjerne grundere som tar kontakt, eller folk som har egne utviklingsprosjekt. Vi behandler ikke søknader - det kommer i neste omgang, men vi er uansett opptatt av å prate med folk i søknadsprosessen, sier han.

Neste gang Innovasjon Norge har kontordag i Nordreisa er 25. mai.