Snart er det klart for Skjervøydagan

Torsdag går startskuddet for Skjervøydagan.

SKJERVØYDAGAN I år blir det flere hoppeslott, utstillere, lokal mat, musikk, familieshow og mye mer under Skjervøydagan.  Foto: Arkivfoto

nyheter

Plumbo, The Main Level, familieshow, lokal mat og gode tilbud er noe av det du kan oppleve under Skjervøydagan. Programmet for de spennende dagene er fullspekket av aktiviteter – lista er lang.

– Det er veldig mange ulike lag og organisasjoner som er med og arrangerer i år. Hver enkelt har tatt ansvar for å få dette til. Dette er et lagspill – hele Skjervøy er med! sier Kurt Michalsen, daglig leder av Varehuset Skjervøy.

Mange utstillere

Torsdag blir sentrumsgata på Skjervøy stengt for å gjøre plass til aktiviteter og handel.

– Vi stenger gata i sentrum, slik at butikkene kan flytte ut og andre utstillere skal få plass. Utfra tilbakemeldinger er det veldig mange utstillere i år, sier Michalsen.

– Flere bedrifter stiller med smaksprøver på lokal mat, da først og fremst laksebedrifter. Det blir også grilling av tradisjonell mat i sentrum, legger han til.

Familieshow og musikk

Musikken er klar for Skjervøydagan. Fredag kveld spiller Plumbo, Uro og Ingvard Olsen på kaia. Lørdag fortsetter underholdningen fra scenen med Staysmann & Cazz, Bobben&Yogi og Moonshiners. Lørdag skal det være familieshow med forskjellige underholdning og aktiviteter i sentrum.

– På familieshowet blir det blant annet musikk, utdeling av kulturpris og mye mer. Det blir også barnas parade, der barna kan kle seg ut og marsjere gjennom værret. Tidligere har vi hatt tog med dukkevogn og trehjulssykkel, men i år har vi sagt; kle dokker ut og kom!

– Hva tror du er høydepunktet under Skjervøydagan?

– Hvis det blir godt vær og mye folk, så er det trivelig for alle. Totalt sett tror jeg konsertene med Plumbo og The Main Level er høydepunkt for mange. I tillegg blir det flere hoppeslått i sentrum, sier han.

Michalsen håper mange møter opp og koser seg på Skjervøydagene.

– Jeg håper folk trives på Skjervøydagene, og gjerne handler litt også. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til glade Skjervøydager! avslutter Michalsen.