-  The Main Level sjarmerte Skjervøy

Bandet  åpnet Skjervøydagan med en skikkelig popkonsert.

BOYBAND: ”The Main Level” består av Laurent Kelmendi, Alexander Instøy og Sander Helmers-Olsen og er et av de hotteste boybandene i Norge akkurat nå.   Foto: Rakel Lund Heggelund

SANG MED: Publikum sang med på flere av sangene under konserten på Skjervøy Kulturhus.   Foto: Rakel Lund Heggelund

- KJEKKE: Venninnene Emma Sørensen (12) og Sofie Josefsen (16) var på konsert. - De er veldig kjekke, sier Josefsen om guttene.   Foto: Rakel Lund Heggelund

MEET-AND-GREET: Mange hadde møtt opp for å få et bilde med guttene i bandet før konserten.   Foto: Rakel Lund Heggelund

nyheter

Nærmere 100 barn og unge fikk med seg konserten med ”The Main Level” på Skjervøy Kulturhus.

De tre bergenserne Laurent Kelmendi, Alexander Instøy og Sander Helmers-Olsen sjarmerte virkelig publikummet, både før og under konserten. Før konserten ble det tid for klemming, signaturer og bilder med fansen. To av mange som hadde møtt opp for å se guttene, var venninnene Emma Sørensen (12) og Sofie Josefsen (16).

- Helt magisk

- De er veldig kjekke, sier Josefsen, som tok bilde med guttene.

Bandet har gitt ut både album og singler, i tillegg til at de turnert med VG-lista Topp 20 i sommer. De er svært fornøyde med å være på Skjervøy.

- Det er helt magisk her! Skulle virkelig ønske vi hadde tid til å dra ut på fjorden for å fiske mens vi var her, sier Instøy.

Bieber-tendenser

Fansen overrasket også bandet med å møte opp på Sørkjosen Lufthavn, da de ankom onsdag kveld, og ved hotellet de overnattet på.

- Det har begynt å bli litt vanlig, men fansen her skiller seg litt ut. De har ingen filter og er veldig rett frem, akkurat som oss bergensere, ler Helmers-Olsen.