Aurora Spirit skriver i en pressemelding at de har etablert et samarbeid med Lasse Løkken Matberg, som ofte blir omtalt som en "gjenfødt norrrøn gud" både i nasjonale og internasjonale medier.

Matberg har 600.000 følgere på Instagram, og de aller fleste er fra utlandet. Han har derfor tilegnet seg unik kompetanse og nettverk på sosiale medier.

- Passer utmerket

- Profilen til Lasse passer våre produkter utmerket og hans profesjonelle perspektiv på sosiale medier er noe vi har mye å lære av, sier daglig leder i Aurora Spirit, Tor Petter W. Christensen.

Trønderen jobber til daglig som offiser i Sjøforsvaret i Stavanger. Formålet med samarbeidet er internasjonal satsing på sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram og Snapchat, skriver selskapet i pressemeldingen.

Markedsføring i utlandet

Aurora Spirit har startet arbeidet med å eksportere alkoholprodukter til utlandet, og sier at internasjonal markedsføring i større og større grad foregår på sosiale medier.

- Denne virkeligheten er vi nødt å ta innover oss hvis vi skal nå ut til markedet og etablere oss med produkter i utlandet. Da må vi jobbe strategisk med de beste i bransjen, sier Christensen.

- Vi har jobbet sammen siden høsten 2016, og har virkelig funnet tonen. Det har ledet til at Lasse L. Matberg har gått inn som medeier i Aurora Spirit, og vil være en del av den strategiske arbeidsgruppen i årene fremover, avslutter han.