SISTE:

Innbrudd på Bios

Det har vært innbrudd på Bios Café på Storslett natt til fredag.

STORSLETT Natt til fredag har det vært innbrudd på Bios Café i Nordreisa. Politiet ønsker nå tips fra publikum.  Foto: Siri Bergset Elvestad

INNBRUDD PÅ BIOS – En vaskehjelp kom på jobb omtrent klokken 04:00 og oppdaget da at en dør var åpen, og at noen hadde stjålet et pengebeløp fra kassa. Vi har ikke fått bekreftet beløpet ennå, men det skal være snakk om omtrent 4000 kroner, sier politioverbetjent  Joachim Bakke ved Nordreisa lensmannskontor.  Foto: Kjetil Nielsen Skog

nyheter

Nordreisa lensmannskontor fikk melding om innbruddet omtrent klokken 04:30 i dag tidlig.

– En vaskehjelp kom på jobb omtrent klokken 04:00 og oppdaget da at en dør var åpen, og at noen hadde stjålet et pengebeløp fra kassa. Vi har ikke fått bekreftet beløpet ennå, men det skal være snakk om omtrent 4000 kroner, sier politioverbetjent  Joachim Bakke ved Nordreisa lensmannskontor.

– Vi har ikke opplysninger om noe mer som er stjålet.

Politiet vet foreløpig ikke hvem som står bak, men spor er sikret på stedet. Gjerningsmannen kan ha tatt seg inn gjennom et vindu.

– Vi har sikret de sporene som kan sikres. De kan ha tatt seg inn gjennom et vindu, sier Bakke.

Det snødde mye i natt, noe som skal ha gjort det vanskeligere å sikre spor utenfor kaféen.

Ønsker tips

Nå er politiet interessert i tips om hendelsen.

– Vi er interessert i opplysninger omkring hendelsen. Hvis noen vet noe, ønsker vi at de tar kontakt med oss, sier Bakke.

Framtid i Nord oppdaterer saken.