DØDSULYKKEN I STORFJORD:

De omkomne er fra Kvænangen

En mann og en kvinne i 60-årene og en kvinne i 80-årene mistet livet i en frontkollisjon på E6 i Storfjord. De omkomne er fra Kvænangen.

  Foto: FiN-tipser

nyheter

Omtrent klokken 15:20 meldte Troms politidistrikt på Twitter om en frontkollisjon på E6 nord for Hatteng i Storfjord kommune. To biler var involvert i frontkollisjonen, og den ene bilen har en campingvogn. Politiet opplyste først at tre personer satt fastklemt i en av bilene. Senere ble det bekreftet at de tre var omkommet i ulykken.

I den andre bilen satt to voksne og to barn i barneskolealder. Kvinnen er lettere skadet, imens mannen og de to barna er uskadet.


Trafikkulykke i Storfjord – tre personer bekreftet omkommet

Tre personer er bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Storfjord. Fire personer er fraktet med ambulansehelikopter til UNN.

 

De tre personene som omkom i trafikkulykken er fra Kvænangen kommune.

– De omkomne er fra Kvænangen. Det var et ektepar i 60-årene og en dame i 80-årende. Nærmeste pårørende er varslet, sier operasjonleder Morten Augensen i Troms politidistrikt.

De fire personene som ble fraktet til UNN etter ulykken, er fra Finnsnes.

– Ta vare på hverandre

– Vi mottar dødsbudskapet med stor sorg. Det er en tung stund og vi må ta godt vare på hverandre i tida som kommer, sier ordfører i Kvænangen kommune, Eirik Losnegaard Mevik, i en pressemelding.

Kvænangen kommune har iverksatt sitt kriseteam, og dersom noen skulle ha behov for bistand kan de ta kontakt med psykisk helse på telefon 40 40 56 08.


DØDSULYKKEN I STORFJORD:

Lokalsamfunnet i sorg: – Det er tre umistelige innbyggere som er borte

Kvænangen kommune er i sorg etter ulykken i Storfjord i Troms søndag, som krevde tre liv.

 

Møteulykke

Politiet kan foreløpig ikke gå ut med detaljer om ulykken.

– Vi har fortsatt etterforskere på stedet, men det er for tidlig å gå ut i media om hva som kan være årsaken. Men jeg kan si at det er snakk om en møteulykke, sier han.