Kvelden på Minibar1 skal inspirere og bygge nettverk

Om to uker ønsker de deg velkommen til en uformell "næringspub"

ARRANGERER NÆRINGSPUB: Minibar1 på Storslett.  Foto: Thomas Wahlgren

nyheter

Nordreisa næringsforening og Nordreisa kommune arrangerer "næringspub" på Minibar1 om to uker. Dette opplyser kommunen på sine nettsider. Kvelden er uformell, for alle næringsdrivende og andre interesserte.

– Målet for kvelden er inspirasjon, nettverksbygging og en real kamp om seier i Bjørn Arnes næringsquiz, skriver kommunen.

Gründer i selskapet Makeup Mekka holder foredrag, hvor hun forteller om historien bak merkevaren og nettbutikken. I tillegg vil Bjørn Arne Føleide, konsulent i Smart Construction Cluster, fortelle hvordan de jobber for å bli den mest innovative gevinstrealiseringsarena for bygg, anlegg og eiendomsnæring i Arktis.

På grunn av enkel servering ønsker arrangørene at folk melder seg på.


Se bildene fra Treskifestivalen

Her kan du se bildene fra årets Treskifestival på Storslett.