Væpnet ran av bensinstasjon - Gjerningsmannen er fortsatt på frifot

En bensinstasjon i Nordkjosbotn i Troms ble ranet fredag morgen. Gjerningsmannen truet med en pistollignende gjenstand og er fortsatt på frifot.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Klokka 6.15 fikk politiet i Troms melding om et ran på en Shell-stasjon i tettstedet Nordkjosbotn. Gjerningsmannen skal ha truet med noe som lignet en svart pistol, for så å forsyne seg med verdier fra kassa.

– Vi er på åstedet, og jobber med å skaffe oss oversikt over det som har hendt. Gjerningsmannen er fortsatt på frifot, sier operasjonsleder Rune Nilsen til NTB.

Nilsen oppgir at raneren hadde på seg en todelt, lys joggedress, hette og en gråbeige caps med et sirkelmerke foran. Han hadde også på seg røde og brune sko.

– Vi utfører nå teknisk og taktisk innsats for å sirkle inn gjerningspersonen, sier Nilsen.

Overfor NRK sier bensinstasjonens eier, Erlend Føleide, at én ansatt blir fulgt opp av politiet og nærmeste arbeidsleder.

– Vi setter nå i gang vårt oppfølgingsapparat. Det inkluderer en profesjonell samarbeidspartner for krisehåndtering, sier Føleide.

Slik beskriver politiet gjerningsmannen: Ca 170 cm, grå joggedress m/hette, beige/grå caps med sirkelformet merke foran. Brun/røde sko med hvite lisser. Sort tørkle foran ansiktet.