Det kan bli mye venting i Kåfjord

Mye veiarbeid er ventet langs E6.

Tunnel i Kåfjord.  Foto: Jan R. Olsen

nyheter

Statens vegvesen melder om mye vegarbeid på E6 i Kåfjord, både ved Manndalsklubben, mellom Isfjelltunnelen og Skardalstunnelen og ved Larsbergtunnelen.

Manndalsklubben:

Her er det ventet lysregulering på grunn av veiarbeid alle dager fra klokken 06.00 til klokken 18.00. Veien kan i tillegg bli stengt i perioder på inntil 30 minutter, alle dager mellom klokken 18.00 til klokken 24.00. Dette gjelder ikke oddetallshelger.

Om natta vil veien rundt Manndalsklubben være stengt på grunn av sprengningsarbeid. Dette alle dager mellom klokken 00.00 til klokken 06.00. Trafikken kan passere klokken 02.00 og klokken 04.00. Det holdes ikke nattestengt oddetallshelger – det vil si netter til lørdag, netter til søndag og netter til mandag.

Nevnte arbeid forventes å gjelde fra og med mandag 16.april  til og med mandag 2.juli i år.

Larsbergtunnelen:

Mandag formiddag kan Larsbergtunnelen bli stengt i perioder på inntil 45 minutter på grunn av vedlikeholdsarbeid. Arbeidet vil pågå mellom klokken 09.00 til klokken 11.00. Veien holdes åpen femten minutter hver hele time.

Skardalstunnelen – Isfjelltunnelen:

Ifølge Statens vegvesen vil det pågå vegarbeid på strekningen Skardalstunnelen og Isfjelltunnelen, fra og med 16.april i år til og med 1.april 2019. Det blir manuell dirigering og ventetid på omkring 20 minutter. Utrykningskjøretøy kan passere.