Selve bryllupsendingen er kuttet ned med en halv time i hver ende sammenlignet med den opprinnelige planen. Og overføringen av bildene fra Storbritannia vil gå uten kommentarer, får NTB opplyst fra NRK.

I forkant av bryllupsendingen som går fra 12 til 15, setter NRK inn dokumentar om Diana i reprise. I etterkant går dokumentaren «Da Harry møtte Meghan» og aktualitetsprogrammet «Invitasjon til eit kongeleg bryllaup» som planlagt, men med justerte sendetider.

Senere på kvelden utgår Lørdagsrevyen samtidig som sendingen fra kvinnenes X Games Big Air på Fornebu forlenges. Lotto-trekningen sendes som planlagt, mens resten av lørdagskvelden blir en blanding av repriser og nyoppsatte programmer med blant annet Fleksnes, Gitarkameratene og en to år gammel Tidsbonanza.

De som skrur på NRK 1 søndag formiddag vil kunne se en fem år gammel gudstjeneste fra Holmlia kirke. Senere på kvelden blir det blant annet mulighet for et gjensyn med «Der ingen skulle tru …» fra 2016 på det tidspunktet da NRK normalt sender Dagsrevyen.