Fredag kveld er det avspark for de første kampene under årets St.Hansturnering. Hvert år samles spillere i alderen seks til 14 år for å delta på fotballfesten i Nordreisa, som arrangeres av Nordreisa IL. I år er totalt 57 lag fra elleve ulike idrettslag klare for turnering. Idrettslag fra hele Nord-Troms og deler av Finnmark er representert.

Turneringa baserer seg på en voldsom dugnadsinnsats. Dette er første gang St.Hansturneringa blir arrangert etter at det nye kustgresset ble lagt på Ymber arena.

I år skal Framtid i Nord være til stede og sende utvalgte kamper direkte fra Ymber arena. Lørdag kan du følge flere mygg- og minikamper direkte og søndag er det klart for småjentekamper. Sendingene er for Framtid i Nords abonnenter.

KLARE: Fra venstre: Marthine Frantzen Dalvik, Johanne P. Elvestad og Isabell Haug. Foto: Kristina Båtnes Hestdahl

Skal kommentere utvalgte kamper

Framtid i Nord stiller kvinnesterke under St.Hansturneringa. Isabell Haug, Marthine Frantzen Dalvik, Kristina Båtnes Hestdahl og Johanne P. Elvestad står bak helgas sendinger. Lørdag planlegger Framtid i Nord sin lengste direktesending så langt.

Frantzen Dalvik skal kommentere fotballkampene både lørdag og søndag. Søndag får hun støtte fra Båtnes Hestdahl. Frantzen Dalvik er tilkallingsvikar i Framtid i Nord og sitter på solide fotballkunnskaper. Frantzen Dalvik er fra Nordreisa, spiller for Furuflaten i 2. divisjon og går idrettslinja ved Nord-Troms videregående skole.