Widerøe inngår samarbeid med Air France

Widerøe og Air France har inngått en ny samarbeidsavtale.

Illustrasjonsfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix 

nyheter

Air France-partner KLM inngikk tidligere i år et samarbeid med Widerøe, og nå er det bekreftet at også Air France signerer en såkalt code share -avtalemed Widerøe. Det skriver Widerøe i en pressemelding.

Avtalen innbærer at passasjerene kan fly med begge flyselskapene på samme booking.

– Vårt samarbeid med Widerøe vil være av stor betydning for nordmenn som bor og pendler ifra distriktene. Direkte tilknytning til et internasjonalt nettverk av destinasjoner på en og samme billett vil gi større frihet på reisen. Vi ser på Widerøe som en sentral partner for å utvide vårt rutetilbud i Norge, og vi er glade for å kunne gi passasjerene våre fordeler i form at fleksibilitet og et større antall destinasjoner, sier Halvor Gløersen som er salgsdirektør i Air France KLM Norge.

Avtalen trådde i kraft 2. juli, og vil dekke følgende rutetilbud:

Bergen (BGO): Tromsø, Bodø, Aberdeen, Billund, Gøteborg, Florø, Ålesund, Molde, Kristiansund og Sandefjord (Torp).

Oslo (OSL): Leknes, Stokmarknes, Mosjøen, Mo i Rana, Brønnøysund, Sandnessjøen, Florø, Gøteborg og Ørsta-Volda (Hovden).

København (CHP): Kristiansand og Sandefjord (Torp).