Oppgraderer FM-senderne i Troms

Radio Tromsø har de siste månedene stått for en kraftig oppgradering av FM-senderne i Nord-Troms, melder Nordlys.

  Foto: REUTERS/Steve Marcus/NTB Scanpix

nyheter

Oppgraderingen gjør at Radio Tromsø nå er tilgjengelig på FM-nettet i Nordreisa, Skjervøy, Lyngen, Kåfjord, Storfjord, Kvænangen og Karlsøy, samt store deler av Ringvassøy og Vannøya. Dette skriver Harstad Tidende.


Sp: Skru på FM-nettet igjen

Lyttertallene for radio har falt med 400.000 fra 2016 til 2018. Senterpartiet mener situasjonen er dramatisk og krever at FM-nettet skrus på igjen

 

– Vi har fått vanvittig mye positive tilbakemeldinger på at Radio Tromsø nå er å høre mange flere steder. Når vi er ferdig med FM-oppgraderingen skal vi sammen med Radio Bardufoss nå 95 prosent av befolkningen i Troms, sier daglig leder og eier Jan Johnsen i Radio Tromsø til Nordlys.

Han viser til at 70 prosent av bilparken i Troms fortsatt bare har FM i bilradioen.