Sommervarmen er på tur bort

  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

nyheter

Meterologisk Institutt melder at fredag blir å starte med noen regnbyger i utsatte strøk, etterfulgt av oppholdsvær og perioder med sol. De melder at temperaturer i overkant av 15 grader ikke er usansynlig flere steder i Nord-Troms. Utpå fredags kveld vil det skye til, men det blir uten regn.

— Lørdag begynner med litt vind fra sørøst, kuling utsatte steder. Generelt sett blir det oppholdsvær, men man må regne med litt lokalt nedbør enkelte steder. Lørdag har ellers greie temperaturer på rundt 15 grader med solgløtt innimellom. Søndag derimot blir en grå dag. Det dreier over i nordlig vind etter hvert, med større sannsynlighet for regn og noe lavere temperaturer enn dagene før, forteller Håvard Thorset, vakthavende meterolog ved Meterologisk Institutt.