Skal jobbe med de unge gründerne

Halti Næringshage AS utvider aktiviteten med ny prosjektleder.

nytt ansikt: Anja Thonhaugen er nytilsatt ved Halti Næringshage. 

nyheter

Anja Thonhaugen (27) er nyansatt i Halti Næringshage AS. I følge en pressemelding fra daglig leder for næringshagen, Marius Johansen, er Thonhaugen utdannet siviløkonom og eksportmarkedsfører, og kommer fra stillingen som markedsrådgiver på Den britiske ambassaden i Oslo der hun har bistått britiske selskaper med å ekspandere til Norge.

– Vi i Halti Næringshage er veldig fornøyd med å kunne ønske Anja velkommen som nyansatt prosjektleder hos oss. Hun vil gå inn i et 3 - årig prosjekt, HoppIDÉ Unge Gründere, der hun skal arbeide med å øke antall etableringer gjennom opplæring og oppfølging av unge etablerere, gjennom samordnet innsats fra hele regionens «hjelpeapparat» for gründere, opplyser Johansen.

Den nytilsatte prosjektlederen skal også lede et pilotkurs på oppdrag for Blått Kompetansesenter Nord ute på Skjervøy.

– Pilotkurset er rettet mot havbruksnæringen og skal bidra til å styrke den praktiske opplæringen innen farefulle arbeidsoperasjoner som kan medføre rømming. Målet på sikt er å få etablert et permanent rømmingssenter i Nord-Troms.