Kansellerer avganger grunnet dårlig vær

Hurtigbåtlinje 3, mellom Skjervøy og Tromsø, kansellerer avgangen både i kveld og i morgen tidlig.
nyheter

Det melder Troms fylkestrafikk på sine hjemmesider.

Hurtigbåt linje 3 fra Tromsø til Skjervøy med avgang kl. 19.20 onsdag kveld vil ikke gå som planlagt. Det samme gjelder hurtigbåten fra Skjervøy til Tromsø kl. 07. 45 torsdag. Grunnen er dårlige værforhold og værmeldingen.

Hurtigruta går som planlagt

Alternativene for å reise nordover er med bil eller med hurtigruta "MS Finnmarken" med avgang, som planlagt, fra Tromsø i kveld kl. 18.30 og ankomst på Skjervøy 22.45.

Liten storm i morgen

Yr.no melder at det i kveld er ventet økning til sørlig liten kuling, med forbigående oppholdsvær. Torsdag morgen kan man på kysten vente seg sørvestlig sterk kuling utsatte steder, mens det på kysten kan øke til liten storm.