Kine Elisabeth Robertsen (29) omkom i trafikkulykka

Navnet på omkomne er frigitt i samråd med de pårørende.
nyheter

Like etter klokken 12.00 mandag har politiet i Troms frigitt navnet på den omkomne kvinnen i trafikkulykka i Storfjord, søndag ettermiddag.

Det er den 29 år gamle Kine Elisabeth Robertsen, bosatt i Tromsø som omkom. Dette opplyser Troms politidistrikt i en pressemelding.

Etterforskningen av dødsulykken tyder så langt på at personbilen, på vei nordover har kommet over i motsatt kjørefelt. Politiet har ikke funnet grunnlag for beslag av førerkort til vogntogsjåføren.

Politiet skal ha sikret spor, og har vært i kontakt med vitner. Etaten samarbeider også med Statens vegvesen. Begge kjøretøyene er fraktet til Tromsø for nærmere undersøkelser.

Undersøker kjøretøyene

 – Vi har ingen mistanker, verken den ene eller andre veien på hvorfor hun har kommet over i motsatt kjørefelt. Vegvesenet har tatt inn kjøretøyene til tekniske undersøkelser for å se om det kan ha vært noen mekaniske årsaker til ulykken, sier politiadvokat Bent Strand til Framtid i Nord.

Også han bekrefter at den avdøde kvinnen trolig kom over i motsatt kjørefelt.

– Alt av åstedsundersøkelser og informasjon gitt av vitner tyder på det, sier han.

– Godt likt kvinne

Robertsen er opprinnelig fra Selnes i Lyngen, men jobbet som lærer ved en barneskole i Tromsø. 29-åringen underviste hovedsaklig på småtrinnet, og var blant annet kontaktlærer. Hun har vært fast ansatt ved skolen siden 2014. Dette skriver avisen iTromsø.

Rektor ved den aktuelle barneskolen ble varslet om dødsulykken søndag kveld og har informert sine ansatte.

– Hun var veldig godt likt på skolen, forteller rektoren, som ikke ønsket at navnet på skolen skulle offentliggjøres, mandag.