Valglister Lyngen

Her er samtlige som stiller til kommunevalg i Lyngen kommune.

TOPPKANDIDATENE I LYNGEN: Øverst fra venstre: Sølvi Jensen (Ap), Dan-Håvard Johnsen (TpL), Eirik Larsen (KrF) og Line van Gemert (H). Nederst fra venstre: Mikal Nerberg (MDG), Jan A. Rydningen (Sp), Stein Are "Pus" Olsen (SL) og Hans Karlsen (Frp). 

nyheter

Lyngen er den kommunen i Nord-Troms som stiller med flest lister til kommunevalget i høst. Hele åtte lister og partier skal kjempe om velgernes gunst ved dette valget.

Lyngen Tverrpolitiske Liste sitter med ordføreren i dag - Dan-Håvard Johnsen (51). Lista var ny foran valget i 2015 og stiller med Johnsen på topp ved dette valget også. Største parti i nåværende kommunestyre er Arbeiderpartiet med fem representanter.

Ellers er det to andre tidligere Lyngen-ordførere som stiller som listetopper ved dette valget - nemlig Frps Hans Karlsen og Aps Sølvi Jensen.

I alt 19 representanter i kommunestyret.