Send inn ditt beste laksebilde

Framtid i Nord kjører i gang en aldri så liten sommerkonkurranse.

ØNSKER BILDER: Ansvarlig redaktør i Framtid i Nord, Kjetil Martesønn Skog. Foto: Torbjørn O. Karlsen 

nyheter

Denne uka startet Framtid i Nord sin nye laksebilde-konkurranse.

– Vi har åpna en seksjon i Folk, samme sted som man i dag legger inn bursdagshilsener. Der kan folk legge inn bilder de har tatt under årets laksefiske, fortrinnsvis det som pågår i Reisaelva, men også andre fiskeopplevelser i ferskvann kan være med, sier ansvarlig redaktør i Framtid i Nord, Kjetil M. Skog.

Du kan legge inn bilder her!

Ny runde med bilder

Laksebilder var populært for noen år siden, og nå tenker redaktøren det er på tiden med en ny runde.

– Den nye løsninga automatiserer mye av det som vi før måtte bruke mye tid på. Folk legger inn selv, med bilde og tekst, og så trenger vi kun å kontrollere de før de går inn på nettsidene våre. Og dette er gratis!

Kan vinne 1.000 kroner

I tillegg vil Framtid i Nord trykke bildene i papirutgavene framover slik at man også der kan se fisker man faktisk har fått.

– Så vil vi, om noen uker, trekke en vinner blant alle de innsendte bildene. Premien er et gavekort på Nordtro Sport her på Storslett, verdt 1.000,- kroner, sier Skog.

Sosialt ved elvebredden

Han håper på god respons.

– For mange er laksefisket høytid. Det er ei tid der man selvsagt har fokus på selve fisket og spenninga rundt det, men også det sosiale ved å samle seg ved elvebredden. Treffe gode venner, folk med samme interesse og så sjabbe og drikke kaffe. Det er det vi også håper at denne konkurransen kan vise.