Utforkjøring på E6 sør for Olderdalen

Ingen skal være alvorlig skadet, melder politiet

KNAKK STOLPE: Stolpen knakk da personbilen kjørte av veien rett i den. Føreren var alene i bilen, og skal ha kommet fra det uten alvorlige skader.   Foto: Torbjørn O. Karlsen

nyheter

Like før klokken 18.00, fredag, varslet Troms Politidistrikt om en utforkjøring på E6 i Kåfjord. alle nødetater rykker ut, varsler politiet.I følge Twitter-meldinger altså ingen alvorlig skadet i uhellet, som har skjedd like sør for Olderdalen.

KNAKK: Stolpen knakk da personbilen traff den.  

Bilen skal, i følge politiet, ha truffet en lyktestolpe og fører er fraktet til Kåfjord Helsesenter for sjekk av lege, opplyser politiet.Brannvesenet er sammen med mannskaper fra kraftselskapet, i ferd med å sikre strømførende ledninger.