Kjenn din retro

Retrointeriører med inspirasjon fra tidligere tiår er populært. Her får du bakgrunnen for å skape en perfekt gjenbruksmiks.

KLASSISKER: Reklamebilde for Ekornes’ Stressless som kom på 70-tallet. – Den første, originale Stresslessen er absolutt blitt et samlerobjekt. Ikke bare er den innmari komfortabel med vippefunksjon, den har også et klassisk design som står seg i dag, sier Camilla Harbu Bielecki. FOTO: Produsenten / 

nyheter

De siste 50 årene har velstanden i Norge økt jevnt og trutt. Vi er dessuten et folk som liker oss godt i vår egen stue. Der søreuropeere trekker ut til gater, torg og restauranter, inviterer vi i større grad hjem. Disse to faktorene, god økonomi og hjemmekjærhet, har bidradd til at norske forbrukere hvert år bruker mange titalls milliarder kroner på interiøret.