Fri ferdsel på Fv866 i natt

Etter fem timer ble Fv866 mellom Skattørsundbrua og Kobbepollen åpnet.

IKKE BRUA: I følge trafikkmeldingen er det ikke brua som er stengt, men fylkesveien mellom krysset til Storstein og Kobbepollen.   Foto: Kjetil M. Skog

nyheter

Vel tre timer etter at Fv866 mellom Kobbepollen og Skjervøy ble åpnet, valgte Statens vegvesen å stenge veien igjen.

Fv866 ble først stengt ved 14-tiden, torsdag. Da var den stengt fram til rundt klokken 19.00. I en periode var veien åpen, og busser kunne dra til og fra og skoleelever kunne vende hjem fra en uvant lang skoledag på Storslett.

Så, ved 21.00-tiden, økte vinden på igjen og med en vindretning som gjør at Statens vegvesen igjen velger å stenge veien til og fra Skjervøy inntil videre.

Ved 0230-tiden, fredag morgen besluttet man at vinden hadde løyet tilstrekkelig til at Fv866 kunne åpnes igjen.

Ikke brua, men veien til den

Stengingen gjelder fra Kobbepollen og til Skattørsundbrua. Selve brua er i så måte ikke stengt, men det er veien langs Kågen, mellom krysset til Storstein og Kobbepollen som er stengt, ut fra veimeldingen.

Værfaste skoleelver

Nord-Troms videregående skole skriver på deres facebook-side at elevene som ikke kommer seg hjem på grunn av innstilte bussruter må melde seg i kantina på skolen.

– De som vil ha mat vil få det etterhvert, og vi ordner sjølsagt overnatting for de som trenger det, skriver skolen i facebook-innlegget.