UNN-pasient med koronasmitte døde i natt

Pasient med Covid-19-smitte døde ved UNN natt til onsdag. Etter at en 72-åring døde i sitt eget hjem natt til tirsdag er det nå 2 koronasmittede er døde i Tromsø.

DØDE I NATT: En eldre mann med alvorlig, underliggende sykdom døde på UNN natt til onsdag.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Den første pasienten som ble innlagt på UNN (Tromsø) med Covid-19-smitte, døde på sykehuset natt til onsdag, melder UNN i en pressemelding onsdag morgen.

Den eldre mannen hadde alvorlig, underliggende sykdom. Av hensyn til de pårørende og personvernet vil ytterligere informasjon ikke bli gitt.

Tirsdag meldte UNN at de hadde to pasienter med påvist koronasmitte.


10 av 12 politidistrikter har anmeldt personer for brudd på smittevernloven

I 10 av 12 politidistrikter er personer blitt anmeldt for brudd på smittevernloven, eller for ikke å ha fulgt karantenebestemmelsene.


To døde i Tromsø

På en pressekonferanse tirsdag informerte ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) om at Tromsø hadde fått sitt første dødsfall fra koronasmitte, da en 72-åring døde i sitt eget hjem uten å vite at han var smittet.


Eldre, mannlig koronapasient døde i Tromsø

En eldre mann innlagt på sykehus i Tromsø med covid-19-smitte, døde natt til onsdag. Han hadde en alvorlig, underliggende sykdom, opplyser sykehuset.


Dermed er to døde i Tromsø av koronaviruset. Begge var eldre menn med underliggende sykdommer. Status tirsdag er at det er 43 personer som er smittet i Tromsø kommune.


Påvist smitte av koronavirus i Skjervøy – vedkommende er i isolat

Én person i Skjervøy har fått bekreftet koronasmitte. Vedkommende er i isolat hjemme og er i god form.