Gymet får ikke åpne: – Må bruke litt sunt bondevett

Treningssenterne måtte i mars, sammen med resten av samfunnet, stenge dørene for sine medlemmer. Nå føler mange seg oversett i lettingen av restriksjonene.

Dag Rune Stangeland eier, sammen med kona, Gymet Nordreisa. Han reagerer på at Gymet må holde stengt, samtidig som det er åpnet for at kontaktidrett får lov til å starte opp igjen.   Foto: Fredrik Båtnes Hestdahl

nyheter

12. mars i år ble Norge snudd opp ned. Vi stengte ned det aller meste, utenom kritiske bedrifter og institusjoner, og innbyggerne fikk over natten en helt ny hverdag. Blant de bedriftene som ble både lagt forbud mot, og stengt ned, var treningssentrene. Nå har det gått to måneder, og mange bedrifter har igjen fått åpne dørene med nye sikkerhetstiltak, men treningssentrene er fortsatt stengt.