Hun er ny rådgiver i Nordreisa

Elisabeth Gulbrandsen er ansatt som ny rådgiver i oppvekst og kultursektoren.

NY RÅDGIVER: Elisabeth Gulbrandsen skal lede barnehager og skoler i Nordreisa i deres utviklingsarbeid.   Foto: SIRI BERGSET ELVESTAD

nyheter

Det opplyser Nordreisa kommune ved sektorleder for oppvekst og kultur, Siri Ytterstad i en pressemelding.

– Vi er meget fornøyde med signering av ny rådgiver i staben, skriver sektorlederen.

Elisabeth Gulbrandsen kommer fra stillingen som kommunalsjef for oppvekst i Kåfjord, hvor hun har jobbet de siste tre årene. Hun starter i jobben i Nordreisa fra 1.september i år, og vil få et særlig ansvar for å lede barnehagene og skolene i deres utviklingsarbeid, samt følge opp resultater og analysearbeid, og bidra som rådgiver for virksomhetslederne.

Ifølge kommunen har Gulbrandsen lang fartstid i oppvekstfeltet med flere år som lærer og skoleleder i Tromsø kommune på CV'en. Den utdannede læreren har også videreutdanning i spesialpedagogikk og en mastergrad i utdanningsledelse.