Mann funnet i live etter leteaksjon i Storfjord

En mann var savnet på Hatteng i Storfjord, og etter en leteaksjon har han nå blitt funnet i live.
nyheter

Operasjonsleder Lennart Steffensen ved Troms politidistrikt operasjonssentral opplyser tirsdag klokken 11.58 at en mann er savnet i Storfjord kommune. Klokken 13.32 iverksatte politiet søket.

– Søket er etter en mann i 50-årene. Det er uklart når han ble borte. Etter det vi vet har det sist vært kontakt med han lørdag.

Stort søkeområde

Steffensen sier at politiet ikke har noe informasjon om når mannen skal ha blitt borte eller hvor han kan befinne seg. Søket tar utgangspunkt i hans bopel ved Hatteng. Det skal være et stort søkeområde.

– Mannen skal ikke ha dukket opp på jobb. Vi vet ikke om han har gått på tur eller om det har skjedd et uhell. Vi må ha alle muligheter åpne, sier operasjonslederen.

Søkeområdet skal være utenfor sentrum av Hatteng. Både sivile, hunde-ekvipasjer av frivillige, og droner fra både sivile og politi er på stedet. I tillegg har politiet etablert kontakt med Lyngen Røde Kors og Norske Redningshunder.

Funnet i live

Mannen er funnet av letemannskapene, melder politiet rett etter klokken 19 på Twitter. Han er fysisk uskadd, og vil bli sjekket opp av medisinsk personell.

– Mannen ble funnet av Røde Kors sine mannskaper, på bakgrunn av tips mottatt av politiet fra folk i terrenget, opplyser politiets operasjonssentral.