Ønsker ny deltakerrekord på motbakkeløp og padlekonkurranse

Avgangselevene ved Nord Troms Videregående skole tar ansvar for konkurranse og inviterer så mange som mulig til motbakkeløp opp Truisku og padlekonkurranse på Reisaelva.

PADLEKONKURRANSE: Idrettsfag elevene ved Nord Troms Videregående arrangerer motbakkeløp til Truisku og padlekonkurranse på Reisaelva. Fra venstre : Tobias Birkelund, Bertine Henriksen, Åsne Olse, Kristina Kristiansen og Merete Eri Bråstad.  Foto: Steffen Einebakken Dreyer

nyheter


I forbindelse med forskningsdagene som starter i Nordreisa neste uke arrangerer avgangselevene ved Nord Troms Videregående Skole, tradisjonen tro, bakkeløpet Truisku opp og en padlekonkurranse i Reisaelva. Truisku er en av Nordreisas mest populære turløyper, og padlekonkurransen på reisaelva er en årlig tradisjon. Elevene har lagt vekt på mangfold både i motbakkeløpet og padlekonkurransen
- Vi ønsker å få med hele familien på tur til truisku, og du kan velge mellom konkurranseklasse og familieklasse. Vi har premier til vinnere samt trekkpremier på alle deltakere. Vi håper på god oppslutning og at flest mulig legger søndagsturen til Truisku, sier Merete Eri Bråstad i arrangementskomiteen.