KOMMENTAR:

Skjervøy IK – et korthus som faller?

De nærmeste ukene kan avgjøre om Skjervøy IK har bygd opp en solid grunnmur, eller om klubben er et korthus som må starte på nytt.

USIKKER: Krister Skogli er et av flere usikre kort i SIK-stallen foran 2021 sesongen.   Foto: Steffen Einebakken Dreyer

nyheter

Avgangen til Jørgen Vik fra Skjervøy kan bli slutten på et eventyr på 70 grader nord. Det å ha et lag på allnorsk nivå på en så liten plass, ytterst i havgapet, og uten gode treningsfasiliteter på vinterstid, har vært mot all fornuft og logikk. Imponerende jobb av støtteapparatet og styret har ført til gode resultater på allnorsk nivå. Ingen kan ta klubben på at satsingen rundt A-laget har vært feil, men det vil vise seg de nærmeste årene om de har klart å ri to hester samtidig, med å fokusere godt nok på egen rekruttering i tillegg.