To tomme hender har blitt tretti fulle av arbeid

I september 2015 startet han i en liten garasje på Storslett. I dag leder han 16 mann i et 1.500 kvadrat stort bygg i Sørkjosen.

VIL VOKSE MER: Det 1.500 kvardatmeter store bygget i Sørkjosen skal bli enda større, om Simon Vangens planer går som tenkt.   Foto: Kjetil M. Skog

nyheter

– Målet mitt er ikke å tjene mest mulig penger til meg selv. Da hadde jeg nok like greit blitt i jobben i offshorebransjen. Jeg finner heller gleden i å se at det er 15-16 personer som jobber her, som bor i kommunen med sine familier og som har sitt levebrød av det vi har fått til. Når jeg kikker inn på pauserommet vårt i dag under lunsjen, og ser unge og eldre som flirer og prater, da føler jeg at jeg har lyktes. Vi har unge og vokse, kvinner og menn, folk herfra og tilflyttet. Og vi skaper resultater. Da er det lov å være fornøyd.