Går som en jojo på børsen:

På ti dager er èn milliard kroner forduftet i Tromsø-selskap

Markedsverdien til bioteknologiselskapet ArcticZymes i Tromsø redusert fra 5,4 til 4,3 milliarder kroner de siste ti dagene på Oslo Børs.

MILLIARD-SELSKAP: Tromsø-selskapet ArcticZymes økte markedsverdien med to milliarder kroner siste halvår, men verdien har så falt med en milliard kroner i mai i år. Fra venstre finansdirektør Børge Sørvoll og administrerende direktør Jethro Holter.   Foto: RONALD JOHANSEN

nyheter

På kort tid har verdien på aksjene i den nordnorske børsraketten ArcticZymes falt kraftig, etter en ellevill opptur det siste året. Selskapets verdi er tidoblet under pandemien og fikk en historisk toppnotering på Oslo Børs den 3. mai, da aksjene i selskapet ble omsatt for 111 kroner pr. aksje.