Ap lover fergeprisreduksjon innen 100 dager - hvis de tar over etter valget

Ap har planene klare for reduksjon av fergeprisene hvis de danner regjering etter valget.

LOVER BILLIGERE FERGER: Arbeiderpartiet har sagt tidligere at de vil ha ned fergeprisene på blant annet Arnøyferga. Men nå lover Nils Ole Foshaug og Victoria Figenschou Mathiassen (innfelt) at ting skal skje kjapt, hvis man kommer i posisjon etter høstens valg.   Foto: Torbjørn O. Karlsen

nyheter

Meningsmålingene tyder på at det er slutt for Solberg-regjeringen etter høstens valg. Arbeiderpartiet står klar til å tre inn i regjeringslokalene, og fra Troms Ap har man kommet med innspill til hva partiet skal prioritere de 100 første dagene av regjeringsperioden. Da står fergeprisene høyt på agendaen for andrekandidat Nils Ole Foshaug fra Målselv og syvendekandidat Victoria Figenschou Mathiassen fra Skjervøy.