Fossene stuper ned i en trang, bratt og dramatisk dal: – Her handler det om ekte opplevelser

I Reisa Nasjonalpark er mulighetene – og naturopplevelsene – mange. Det vet stadig flere reiselivsbedrifter å benytte seg av.

ELVEBÅTTUR I VAKKER NATUR: Siden 2019 har Steffen Vang Bakkland og Amazing Troms tilbydd elvebåtturer i Reisa Nasjonalpark. Dramatisk natur - med fossefall som stuper ned i dalen - er kjennetegn for Nordreisas mest kjente attraksjon.   Foto: Amazing Troms

nyheter

I villmarka i Reisadalen – i overkant av 30 kilometer fra E6 og Storslett sentrum – ligger Reisastua. Her sitter Steffen Vang Bakkland og Roar Olsen, med hver sin kaffekopp, og planlegger det som ser ut til å bli det andre året der Norgesferie står i fokus. De to driver hver sin bedrift, men fant for et par år siden sammen i et naturlig samarbeid.