Sofie (26) sluttet å snakke om 22. juli: – Jeg ble beskyldt for å bruke Utøya for å få klikk

Da terroristen begynte å skyte, skjønte ikke Sofie Caroline Nilsen (26) at det hun hørte var skudd: – Det hørtes veldig annerledes ut enn på film.

NOEN TØFFE ÅR: Sofie Caroline Nilsen (26) mistet faren to år før terrorangrepet. På Utøya mistet hun, som så mange andre, en nær venn. Årene etterpå ble veldig tøffe: – Heldigvis er jeg på et annet sted i livet nå. Det har vært en lang vei hit, men nå har jeg det bra, sier hun.   Foto: Privat

nyheter

Du har kanskje sett henne før i TV-seriene «Paradise Hotel» og «Bloggerne», eller kanskje på Sats i Tromsø eller i gågata. Selv om Sofie Caroline Nilsen kan høres ut som en østlending, er hun født i Tromsø og bodde her fram til hun var 12 år. For noen år siden flyttet influenceren tilbake til nord, hjem til mamma på Tomasjord, for å bruke det som hvilested mellom reiser.