L/K åpner garderoben

«Framtid i Nord» får likevel slippe inn i garderoben etter kamp.

ENIGE: Sportsjournalist Arne Teigen er igjen velkommen inn i L/Ks garderobe. Leder for L/K Fotball Senior, Torbjørn O. Karlsen, mener hele saken kom ut av proporsjoner. 

nyheter

Tirsdag kveld ble idrettsklubben Lyngen/Karnes og "Framtid i Nord" s sportsjournalist Arne Teigen enige. Garderobenekten L/K innførte like før helga er nå historie, sier leder for L/K fotball senior, Torbjørn O. Karlsen.

– Vi har hatt et møte i dag (tirsdag, journ.anm.) og fått skværet opp. Hele saken fikk proporsjoner vi ikke hadde ønska. Slik det hele utviklet seg ble det en tap-tap situasjon for begge parter. Nå setter vi strek over det hele og så skal vi i L/K holde fokus på fotballen ut sesongen.

Selv om døra nå er åpen, kan den likevel bli stengt noen minutter, sier Karlsen.

– Vi kan fort komme til å lukke døra noen minutter rett etter kamp dersom vi føler behov for litt tid for oss selv, sier Torbjørn O. Karlsen.

Trener for L/Ks A-lag, Dan-Håvard Johnsen, er glad saken er ute av verden.

– Dette ble en ugunstig sak for klubben. Nå kan vi heller ha fokus på det som er viktig, det sportslige.

– Og om SIK vinner blir garderobedøra stengt likevel?

– Dersom det skjer kan døra være så åpen den vil for min del. Da går jeg nemlig rett hjem

Sportsjournalist Arne Teigen sier enigheten ikke innebærer at han for ettertiden kun skal levere positive artikler fra L/K-kampene.

– Det er fortsatt resultatene og kampen som skal avgjøre vinkelen på sakene, sier han.

Karlsen avviser helt at stengingen skyldtes negativ omtale av laget i pressen.

– Det har da heller aldri vært noe tema for L/K. Vi respekterer selvsagt pressens rett til å skrive det de vil, negativt som positivt, og det har vi gjort fra dag 1.

Teigen mener saken ikke har vært spesielt heldig for Lyngen/Karnes, men berømmer samtidig trener Dan-Håvard Johnsen for å ha ryddet opp.

– Han skal ha ros for at han tok initiativ til å få en avklaring. Nå er vi enig om å legge dette bak oss.