Klart for dressurmesterskap

Caroline Hammari (33) og Ryttersportklubben NOR inviterer til NNM for klubblag i dressur, 27-29 juli på Rideklubben i Nordreisa.
nyheter

- Dersom vi klarer å holde tidsskjema og dommerne gjør en god jobb, så blir dette bra. Jeg håper på et knirkefritt arrangement, sier stevneleder i Ryttersportklubben NOR, Caroline Hammari.

Kanskje lag fra Nordreisa

Klubblag fra Nordreisa, Kvaløya, Alta, Hammerfest og Tromsø skal møtes til dyst for andre gang i dette mesterskapet på Storslett. Det vil bli både ponni - og hestelag.

Ryttersportklubben NOR er arrangørene, men samarbeider godt med Nordreisa Rideklubb, som blant annet står for oppstalling av alle hestene.

- Vi er usikre på om vi har et lag i det hele tatt da to av våre beste ryttere er i syden akkurat nå. Men vi har blant annet Catrine Nilsen som vant for stevnes beste ekvipasje i Skånland nettopp, og Lene Andersen. Karoline Nordum og Cecilie Garden Hammari vil og stille, forteller Hammari.

Dyr sport

Hammari kan fortelle at denne sporten virkelig er dyr.

- Hadde vi ikke blitt sponset fra ulike bedrifter hadde vi gått i minus. Med to dommere hentet fra Oslo er det ikke billig, men vi håper å tjene inn litt på kafeen vi holder. Det hjelper på dersom været blir bra, smiler hun.