TIL - VIKING 0–2

Det ble ingen fartsylt åpning på siste seriekamp, men det var TIL som hadde de største sjansene før Viking kontret inn 0–1 like før hvilen.

Men like etter sidebytte fikk Gutan et nytt mål i felisen da David Brekalo fikk stige alene til vers og stange inn 0–2.

TIL-BØRSEN:

Jacob Karlstrøm 4

Kunne med litt hell fått en handske på 0–1. Sjanseløs på 0–2.

Casper Øyvann 4

Burde klart å blokkere Berisha før innlegget som førte til Vikings-scoring.

Christophe Psyché 4

Svært nære å stange Gutan i ledelsen like etter halvtimen. Litt for ivrig da han bryter for høyt i banen og ikke får ballen til medspiller som fører TIL i ubalanse i forkant av scoringen.

Anders Jenssen 4

Fikk ikke blokkert Løkbergs avslutning til 0–1.

Tomas Totland 6

Stor sjanse etter kvarteret, men skuddet gikk like over mål. Særdeles aktiv, sterk i kroppen, fikk til gode brudd, gjenvininger og generelt svært livlig for Gutan.

Sakarias Opsahl 5

Herlig løp tilbake etter 22 minutter da han rakk tilbake i tide og fikk blokkert et farlig skudd etter Viking-kontring.

Ruben Yttergård Jenssen 5

Flere gode pasninger fremover. Fant Moses etter 38. minutter, men nigerianerens avslutning gikk til side for mål.

Daniel Berntsen 3

Tilbake fra start i en indreløperrolle. Kriget bra på midten. Ble borte i perioder. Tatt av etter 59 minutter i sin siste TIL-kamp.

Niklas Vesterlund 3

Ganske usynlig i 1. omgang. Markerte seg negativ i starten av 2., da han ikke klarte å komme opp i duellen mot Brekalo på 0–2.

Eric Kitolano 5

Veldig livlig i starten av kampen tilbake i den offensive rollen han hadde i fjor i August Mikkelsens skadefravær.

Ebiye Moses 4

Nære på å sende Gutan i ledelen etter 20 minutter, men skuddet strøk feil side av stolpen. Ny farlig sjanse få minutter senere etter bra jobb i forkant, der han dro en finte og fikk sendt av gårde et skudd like utenfor 16-meteren, men igjen på feil side av stolpen.

Runar Espejord 4

31 minutter for Berntsen. Heading like utenfor etter 75 minutters spill etter fint legg fra Moses.

Isak Helstad Amundsen

22 minutter for Psyché.

Jesper Robertsen

22 minutter for Totland.

Magnus Andersen

22 minutter for Opsahl.

Zdenek Ondrasek

11 minutter for Moses.