Markedet vil holdes på den gamle markedsplassen i Skibotn. Etter stor suksess tidligere år, er de klare i år igjen. Nord-Troms Museum og Markedskomiteen ønsker å skape liv og god stemning på markedsplassen, samtidig som man kan prøve seg på lokale og regionale mat- og håndverksprodusenter sine varer.

-Også alle som vil selge brukt og antikviteter er hjertelig velkomne. Ungene kan selge leker og utstyr som de har vokst i fra, og bestemor kan benytte sjansen til å få noen kroner for svingstolen som er for god til å kastes, sier Solveig Braastad i fra Nord-Troms museum.

Museale aktiviteter vil også bli holdt på markedet. Du kan være med på smørkjerning, tauslaging og en gjenstandsquiz med forskjellige spennende gjenstander i fra museets samling.

Áillohaš drop-in lavu vil være på markedet, holdt av Storfjord Språksenter. De markerer at det er 75 år siden Nils Aslak Valkepää ble født.

I tillegg til handelsboder og aktiviteter vil det være mulighet for å ta seg en kopp kaffe og kake på kaféen på markedet. Lørdagen vil være en fin dag for å ta seg en tur ut på marked og nyte sola med kjentfolk.